Auction Closed
  • liveFebruary 22, 2026 2:00 PM PST
  • Seattle, WA, US

The Marge Levy Estate Collection - Session 1

223 lots

Lynne Hobaica "Portrait of ... image

581: Lynne Hobaica "Portrait of Marge Levy"

Estimate: $50 - $100
Sold:$275
Marge Levy (WA) Soda Fired ... image

584: Marge Levy (WA) Soda Fired Vase, 1975

Estimate: $50 - $150
Sold:$70
Marge Levy (WA) Square "Are... image

588: Marge Levy (WA) Square "Arena" Bowl, 1978

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$400
Marge Levy (WA) Square "Are... image

589: Marge Levy (WA) Square "Arena" Bowl,1980

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$350
Marge Levy (WA) Footed Cela... image

590: Marge Levy (WA) Footed Celadon "Arena" Bowl

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$450
Marge Levy (WA) "Folded Bow... image

594: Marge Levy (WA) "Folded Bowl with Pills"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$750
Marge Levy (WA) "Pill Basket" image

595: Marge Levy (WA) "Pill Basket"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$850
Marge Levy (WA) "Pill Bowl" image

596: Marge Levy (WA) "Pill Bowl"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$950
Marge Levy (WA) "Pill Tray" image

597: Marge Levy (WA) "Pill Tray"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$650
Marge Levy (WA) "Envelope V... image

598: Marge Levy (WA) "Envelope Vase with Pills"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$325
Marge Levy (WA) Terracotta ... image

599: Marge Levy (WA) Terracotta "Arch Planter"

Estimate: $100 - $1,000
Sold:$600