Auction Closed
  • liveFebruary 22, 2026 2:00 PM PST
  • Seattle, WA, US

The Marge Levy Estate Collection - Session 1

223 lots

Dale Chihuly "White Smoke S... image

561: Dale Chihuly "White Smoke Seaform Basket Set" 1991

Estimate: $3,000 - $6,000
Sold:$13,000
Dale Chihuly "Skagit Blue A... image

562: Dale Chihuly "Skagit Blue Aerial"

Estimate: $300 - $600
Sold:$1,800
Dale Chihuly "Pilchuck Ever... image

563: Dale Chihuly "Pilchuck Evergreen Aerial"

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,300
Dale Chihuly "Pilchuck Ever... image

564: Dale Chihuly "Pilchuck Evergreen Aerial"

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,700
Dale Chihuly "Pilchuck Vene... image

565: Dale Chihuly "Pilchuck Venetian" Lithograph

Estimate: $200 - $400
Sold:$1,900
Dale Chihuly & Italo Scanga... image

567: Dale Chihuly & Italo Scanga "Ikebana" Painting

Estimate: $500 - $1,000
Sold:$1,300
Italo Scanga Mixed Media Ar... image

568: Italo Scanga Mixed Media Artwork

Estimate: $200 - $400
Sold:$300
Ulrica Hydman Vallien "Catm... image

573: Ulrica Hydman Vallien "Catman" Lithograph

Estimate: $100 - $300
Sold:$1,300
Group Bertil Vallien Small ... image

574: Group Bertil Vallien Small Glass Items

Estimate: $100 - $300
Sold:$425