Auction Closed
  • liveSeptember 8, 2024 2:00 PM PDT
  • Seattle, WA, US

September Gallery Auction

314 lots

ANTIQUE SULTANABAD MAHAL PE... image

61: ANTIQUE SULTANABAD MAHAL PERSIAN CARPET

Estimate: $300 - $600
Sold:$500
VINTAGE HAND KNOTTED AFGHAN... image

62: VINTAGE HAND KNOTTED AFGHAN BALUCH RUG

Estimate: $75 - $125
Sold:$60
ANTIQUE HAND KNOTTED HAMADA... image

64: ANTIQUE HAND KNOTTED HAMADAN RUG

Estimate: $100 - $150
Sold:$275
ANTIQUE HAND KNOTTED HAMADA... image

65: ANTIQUE HAND KNOTTED HAMADAN RUG

Estimate: $100 - $150
Sold:$130
ANTIQUE HAND KNOTTED PERSIA... image

66: ANTIQUE HAND KNOTTED PERSIAN RUG

Estimate: $100 - $150
Sold:$450
VINTAGE HAND KNOTTED PERSIA... image

70: VINTAGE HAND KNOTTED PERSIAN BIDJAR RUG

Estimate: $300 - $600
Sold:$375
VINTAGE HAND KNOTTED PERSIA... image

71: VINTAGE HAND KNOTTED PERSIAN BIDJAR RUG

Estimate: $300 - $600
Sold:$225
VINTAGE HAND KNOTTED PERSIA... image

72: VINTAGE HAND KNOTTED PERSIAN BIDJAR RUG

Estimate: $300 - $600
Sold:$250
NEVIN MERCEDE "MISSOULA" PA... image

77: NEVIN MERCEDE "MISSOULA" PASTEL ON PAPER

Estimate: $150 - $300
Sold:$100