Auction Closed
  • liveAugust 11, 2024 2:00 PM PDT
  • Seattle, WA, US

August Gallery Auction

318 lots

ANTIQUE MARBLE MADONNA BUST image

22: ANTIQUE MARBLE MADONNA BUST

Estimate: $100 - $300
Sold:$170
ANTIQUE ITALIAN BEADED MICR... image

27: ANTIQUE ITALIAN BEADED MICRO MOSAIC CROSS

Estimate: $400 - $800
Sold:$400
ROBERT BENCHLEY INSCRIBED C... image

30: ROBERT BENCHLEY INSCRIBED COCKTAIL SHAKER

Estimate: $800 - $1,500
Sold:$1,700
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

31: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$60
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

32: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$60
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

33: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$80
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

34: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$60
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

35: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$70
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

36: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$60
ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NU... image

37: ANTIQUE ASIAN WOOD BETEL NUT BOX

Estimate: $75 - $150
Sold:$90
CHINESE CAST BRONZE BUDDHA ... image

40: CHINESE CAST BRONZE BUDDHA STATUE

Estimate: $150 - $300
Sold:$150