Auction Closed
  • liveApril 12, 2026 2:00 PM PDT
  • Seattle, WA, US

Mid-Century and More: Art, Furniture and Decor

253 lots

ANDY WARHOL BOND NO. 9 PERF... image

4: ANDY WARHOL BOND NO. 9 PERFUME W/ BOX

Estimate: $150 - $300
Sold:$550
ANDY WARHOL WALL STREET BON... image

6: ANDY WARHOL WALL STREET BOND NO. 9 PERFUME

Estimate: $100 - $200
Sold:$160
ANDY WARHOL MONTAUK BOND NO... image

7: ANDY WARHOL MONTAUK BOND NO. 9 PERFUME

Estimate: $150 - $300
Sold:$160
ANDY WARHOL MONTAUK BOND NO... image

8: ANDY WARHOL MONTAUK BOND NO. 9 PERFUME

Estimate: $150 - $300
Sold:$200
LARGE VINE / ROOT BALL SCUL... image

10: LARGE VINE / ROOT BALL SCULPTURE 30"

Estimate: $150 - $250
Sold:$250
CHINESE CIZHOU TYPE TIGER-F... image

11: CHINESE CIZHOU TYPE TIGER-FORM PILLOW

Estimate: $200 - $500
Sold:$400
JAPANESE BIZEN WARE VASE BY... image

12: JAPANESE BIZEN WARE VASE BY YU FUJIWARA

Estimate: $100 - $200
Sold:$100
PAIR ANTIQUE BIZEN WARE SHI... image

13: PAIR ANTIQUE BIZEN WARE SHISHI LION LAMPS

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$550
FIVE JAPANESE WOVEN BAMBOO ... image

14: FIVE JAPANESE WOVEN BAMBOO BASKETS

Estimate: $100 - $200
Sold:$80
CHINESE HAN DYNASTY POTTERY... image

16: CHINESE HAN DYNASTY POTTERY FIGURE OF A WARRIOR

Estimate: $1,000 - $2,000
Sold:$500
JILL REYNOLDS (WA) "RETORT"... image

20: JILL REYNOLDS (WA) "RETORT" MONOTYPE 1990

Estimate: $100 - $300
Sold:$140