Auction Closed
  • liveAugust 10, 2025 2:00 PM PDT
  • Seattle, WA, US

August Photography, Fine Art & Prints

168 lots


          CANAN TOLON "UNTITLED (96.1... image

          801: CANAN TOLON "UNTITLED (96.11)" OIL ON MYLAR

          Estimate: $300 - $600
          Sold:$1,100
          DEBORAH OROPALLO "LEISURE" ... image

          803: DEBORAH OROPALLO "LEISURE" LARGE ETCHING

          Estimate: $200 - $400
          Sold:$300
          BAOPING CHEN PAIR "BLACK AI... image

          804: BAOPING CHEN PAIR "BLACK AIR" SERIGRAPHS

          Estimate: $300 - $600
          Sold:$300
          DAVID ROW "TRES PIEDRAS" LI... image

          805: DAVID ROW "TRES PIEDRAS" LITHOGRAPH

          Estimate: $200 - $400
          Sold:$425
          DAVID ROW "LAZO" LITHOGRAPH image

          806: DAVID ROW "LAZO" LITHOGRAPH

          Estimate: $100 - $300
          Sold:$425
          ROSEMARY DUNBAR "UNTITLED" ... image

          809: ROSEMARY DUNBAR "UNTITLED" OIL ON PAPER

          Estimate: $100 - $300
          Sold:$550
          JOSETTE URSO "THIS WAY THAT... image

          816: JOSETTE URSO "THIS WAY THAT WAY" COLLAGE

          Estimate: $100 - $300
          Sold:$275
          JOSETTE URSO "EIGHTEEN" COL... image

          817: JOSETTE URSO "EIGHTEEN" COLLAGE

          Estimate: $100 - $300
          Sold:$200